Koncept og idé

De grundlæggende træk

En internetportal med alle put and take søer i Danmark tilknyttet. Alle søer er repræsenteret med relevant info som åbningstider, priser, adresse og kontaktinfo. Alle put and take søer kan ligeledes skrive nyheder og offentliggøre arrangementer.

 

Internettet er fyldt med upræcise og ufuldstændige lister med put and take søer. Men ofte forsvinder interessen for at vedligeholde disse lister. Så hvad der starter som en rigtig god idé ender ofte som noget der ikke kan bruges alligevel.

 

På Regnbuer.dk er det put and take ejerne selv der vedligeholder den information der er på deres sø. Dette primært for at undgå at informationerne er upræcise. Men også for at knytte put and take ejerne og lystfiskerne sammen på en og samme portal.

 

Brugerne af siden, lystfiskerne, spiller en væsentlig rolle i vedligeholdelsen. Afviger informationerne,  er der nye eller lukkede søer kan dette indberettes til Regnbuer.dk. Dette for at hjælpe med til at opretholde en liste der er så præcis og brugbar som mulig.

 

Informationerne på søerne udkommer ligeledes på et tidspunkt på bogform. En lille opslagsbog med adresser og GPS koordinater som man kan have liggende i handskerummet i bilen.

 

 

Tip en ven

Kender du en person der ville få glæde af informationen på denne side?

Tip din ven, så sørger vi for at din ven modtager en mail med et link til denne side. 

 

Tip en ven


Nyheder
14. Apr- Geddefangst i Ibjergv...
  
1. Apr- Indvielse af sø
  
31. Mar- Hove uddeler gratis fi...
  
Flere nyheder
Copyright @ 2009 Regnbuer.dk Tilmeld nyhedsbrev      Tip en ven      Kontakt      
Ny hjemmeside