Formålet med Regnbuer.dk

For overskuelighedens skyld!

Formålet med Regnbuer.dk er, at lystfiskeren, hvadenten han er lokal eller udenlandsk turist, hurtigt skal kunne danne sig et overblik over hvad der er af put and take søer i en given landsdel.

 

Printvenlig kørselsvejledning samt GPS koordinater til de ankelte søer er tilgængelige. Inden man tager på tur er det muligt at danne sig et indtryk af søernes størrelse og omgivelserne da der er luftfotos af hver enkelt sø. (via Google API)

 

Lystfiskeren skal også kunne finde rundt i de tiltag der bliver gjort ved de danske put and take søer. Dette sker ved at søerne publicerer nyheder og arrangementer via denne side.

 

På Regnbuer.dk kan man bedømme søerne efter nogle fastsatte kriterier for på den måde at hjælpe sine medfiskere. Denne funktion kræver dog man er bruger på Regnbuer.dk og er logget ind. Ligeledes kan der i vores forum diskuteres alt hvad der har med put and take fiskeri at gøre.

 

For put and take ejeren er denne side en enestående måde at komme ud til lystfiskeren på. Man kan nemt og bekvemt få sine nyheder og kommende arrangementer ud til store dele af de danske put and take fiskere.

Tip en ven

Kender du en person der ville få glæde af informationen på denne side?

Tip din ven, så sørger vi for at din ven modtager en mail med et link til denne side. 

 

Tip en ven


Nyheder
14. Apr- Geddefangst i Ibjergv...
  
1. Apr- Indvielse af sø
  
31. Mar- Hove uddeler gratis fi...
  
Flere nyheder
Copyright @ 2009 Regnbuer.dk Tilmeld nyhedsbrev      Tip en ven      Kontakt      
Ny hjemmeside